pic1

Nog enkele kavels beschikbaar

Bekijk hier het aanbod

Royale kavels op Klaverweide

De grond van onze bedrijfskavels is scherp geprijsd en naar eigen wens in te vullen.

In West-Brabant uw bedrijfspand bouwen? Bedrijvenpark Klaverweide is bestemd voor verschillende soorten bedrijven. De ruimtelijke invulling van het park is daarop afgestemd. Hierdoor passen de kavels bij verschillende wensen en ambities van ondernemers. Maatwerk door een flexibel plan is een voorwaarde om een eigentijdse uitstraling te krijgen. Daarbij streven we naar kavels die harmonieus passen bij de omgeving. Hiervoor werken we nauw samen met de gemeente Halderberge. Het park heeft nog een aantal royale bedrijfskavels beschikbaar. Zo zijn er ruime bouwkavels die perfect in het zicht liggen. En is er een groot perceel aan de rand van het park om naar eigen wens in te vullen.

Op dit moment zijn er al meerdere mooie bedrijven gevestigd of bezig met het realiseren van hun nieuwe thuisbasis op Klaverweide. Op de pagina 'Bedrijven' is te zien welke bedrijven het park al rijk is en misschien wel uw toekomstige buren worden. Bekijk voor de beschikbare kavels de plattegrond van het bedrijvenpark.

Bekijk plattegrond

Veld A

Veld A bestaat uit 2 kavels van respectievelijk 2.080 m2 en 3.270 m2 (inclusief bestaand kantoorpand) en ligt op één van de meest zichtbare locaties van het park.

Meer informatie

Veld B

Veld B beschikt over een perceel van 6.840 m2, onder te verdelen naar wens in meerdere kavels. Dit veld ligt op een prominente locatie in het park.

Meer informatie

Veld C

Op veld C zijn nog 2 kavels van respectievelijk 4.466 m2 en 3.363 m2 beschikbaar. Deze kavels samenvoegen tot 7.829 m2 bouwgrond is ook een mogelijkheid.

Meer informatie

Waarom Klaverweide

De unieke centrale ligging en perfecte ontsluiting maken Klaverweide tot een optimaal bereikbaar park. De uitstraling van een bedrijvenpark bepaalt mede de identiteit van een onderneming. Daarom is het bedrijvenpark flexibel en zijn de bouwkavels naar eigen wens in te vullen. Daarbij is er naast een optimale bereikbaarheid veel aandacht voor vormgeving en uitstraling. Er wordt rekening gehouden met de huidige behoeften zonder toekomstige in gevaar te brengen. Met deze duurzame, veilige en mooie omgeving biedt park Klaverweide alle facetten om uw bedrijf het gewenste eigen karakter te geven. Ondernemen op Klaverweide betekent ondernemen op een toplocatie tegen een aantrekkelijke prijs.

picicon

Duurzaam

Het park streeft ernaar om volledig zelfvoorzienend te worden in de opwekking van energie. Zo wordt het park gasloos, en zijn er plannen om zonnepanelen te plaatsen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint bij de basis. Uw thuisbasis.

Lees verder
picicon

Betrokken

Er wordt zorgvuldig omgesprongen met de belangen van bedrijven én omwonenden in Oud Gastel. Veiligheid, rust, privacy, maar ook de landschappelijke inpassing worden bij Klaverweide geborgd. Kennis en ervaringen vanuit een ontwikkel- en bouwachtergrond worden mede ingezet op het gebied van projectontwikkeling, utiliteit en infrastructuur.

Lees verder
picicon

Bereikbaar

Bedrijvenpark Klaverweide staat bekend om de optimale bereikbaarheid. Het terrein in West-Brabant heeft een strategische ligging tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. De unieke centrale ligging en aansluiting op de A17 maken Klaverweide een multimodale toplocatie voor een aantrekkelijke prijs.

Lees verder
Bekijk alle voordelen

Bedrijven op Klaverweide

  • logoicon1
  • logoicon1
  • logoicon1
  • logoicon1
  • logoicon1