pic1

Nog enkele kavels beschikbaar

Bekijk hier het aanbod

pic2

Zo bouwen we samen aan de toekomst van uw bedrijf

Bouwrealisatie en parkmanagement

Voor de bouw van uw kantoor of bedrijfsgebouw is Klaverweide u ook van dienst. Wij hebben alle kennis in huis om uw kantoor of bedrijfspand turn-key te realiseren. Uw wensen zijn hierbij leidend in het hele bouwproces. U ontvangt van ons een helder inzicht in het ontwerp en een duidelijke kostencalculatie. Met altijd één aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces wordt u volledig ontzorgt.

Om kwaliteit op bedrijvenpark Klaverweide te waarborgen wordt actief parkmanagement toegepast. Ondernemers wordt de zorg uit handen genomen en een representatieve werkomgeving met de benodigde veiligheidsvoorzieningen is hiermee gegarandeerd. Hierdoor kunt u al uw aandacht richten op het runnen van uw bedrijf! Bekijk de unieke ligging, flexibele bouwkavels, of lees verder om erachter te komen waarom duurzaamheid, betrokkenheid en bereikbaarheid zo belangrijk zijn voor Klaverweide.

picicon

Duurzaam

De uitstraling van een bedrijvenpark bepaalt mede de identiteit van uw onderneming. Zo is dit een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf. Daarbij behoort ook dat het park duurzaam is. We houden rekening met de huidige behoeften zonder toekomstige in gevaar te brengen. Alle ondernemers hebben te maken met energiebesparingsverplichtingen. Daarom denkt Klaverweide hierin met u mee. Het park streeft ernaar om volledig zelfvoorzienend te worden in de opwekking van energie. Zo wordt het park gasloos, en zijn er plannen om zonnepanelen te plaatsen. Op deze manier proberen we niet alleen de CO2 uitstoot te verminderen, maar ook een interessante MVO-propositie te creëren voor ondernemers op Klaverweide. Want maatschappelijk verantwoord ondernemen begint natuurlijk bij de basis. Uw thuisbasis.

picicon

Betrokken

Communicatie met alle betrokkenen staat bij de ontwikkelaars van Klaverweide hoog in het vaandel. Met een traditie die teruggaat naar 1875, en als de vierde generatie met een ontwikkel- en bouwachtergrond, weten de ontwikkelaars van Klaverweide maar al te goed hoe belangrijk communicatie is. Daarom wordt er zorgvuldig omgesprongen met de belangen van bedrijven én omwonenden in Oud Gastel. Veiligheid, rust, privacy, maar ook de landschappelijke inpassing worden bij Klaverweide geborgd. Kennis en ervaringen worden mede ingezet op het gebied van projectontwikkeling, utiliteit en infrastructuur. Hierdoor kunnen bedrijven eenvoudig instappen en ze zijn direct verzekerd van een goede locatie waar ze hun ambities kunnen realiseren.

picicon

Bereikbaar

Bedrijvenpark Klaverweide staat bekend om de optimale bereikbaarheid. Gelegen in Oud Gastel ligt het park dichtbij steden als Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Daarbij heeft het terrein in West-Brabant een strategische ligging tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. De treinverbindingen van het nabij gelegen station van Breda, Roosendaal en Etten-Leur zorgen dat het park perfect is aangesloten op West-Europa. Daarbij is er een directe aansluiting met de internationale luchthavens en is er een business vliegveld binnen handbereik. (Amsterdam Schiphol, Brussel Zaventem, Eindhoven Airport, Breda International Airport). De unieke centrale ligging en aansluiting op de A17 zorgen voor een optimale bereikbaarheid binnen heel Nederland. Dit maakt Klaverweide multimodaal, want alle mogelijke vervoerswijze zijn binnen handbereik. Hierdoor heeft u bij Klaverweide een toplocatie voor een aantrekkelijke prijs.

Bedrijven op Klaverweide

Royale kavels beschikbaar

Bedrijvenpark Klaverweide is bestemd voor verschillende soorten bedrijven. De ruimtelijke invulling van het park is daarop afgestemd. Hierdoor passen de kavels bij verschillende wensen en ambities van ondernemers. Maatwerk door een flexibel plan is een voorwaarde om een eigentijdse uitstraling te krijgen. Daarbij streven we naar kavels die harmonieus passen bij de omgeving. Hiervoor werken we nauw samen met de gemeente Halderberge. Op het park hebben we nog een aantal royale bedrijfskavels beschikbaar. Bekijk welk kavel het best bij u past.

Bekijk kavels
pic3

Inpressies

pic4
pic4
pic4

Bedrijven op Klaverweide

  • logoicon1
  • logoicon1
  • logoicon1
  • logoicon1
  • logoicon1